Изневярата убива

Винаги сме знаели, че жената има мисия. Тя е тук, за да е сигурна, че няма да умреш от щастие, а само в адски мъки. Понякога успяват да постигнат това само с присъствие, друг път си отварят устата, но ти гарантираме, че най-сладката смърт, която може да настъпи е по време на полов контакт. Един много интересен сексуален факт е, че има мъже, които са умрели от сърдечен удар по време на секс. Тук става ясно, че цели 85% от тях са умрели, докато са изневерявали на жена си. Изследването не води до нищо добро, защото изникват два въпроса:

1. Толкова ли е страшна жената, че напрежението ги убива?

2. Толкова ли е зле жена им, че умират от кеф по време на секс?

Дали човекът си отива щастлив или вижда жена си с лозарските ножици? Такива са жените, когато спреш да ги обичаш, те продължават да те преследват както пенсионерка преследва количката с банани в Lidl. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
фото редактор
16 октомври 2013 | 17:29

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

Печели Пари Онлайн
16 октомври 2013 | 14:39

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g