Изневярата в САЩ струва 8.8 милиона долара

Винаги сме се чудили на Тодор Колев и компания, когато се стигне до огромния специален въпрос "Кога ще ги стигнем?". Практически никога не сме искали да стигаме (х)американците, особено след като знаем, че достъпът на оръжие е свободен, жените им приличат на нещо средно между Моби Дик и волния Уили, а не трябва да забравяме, че законодателството им позволява да осъдите всеки, който помисли нещо различно от Вашите абсурди. От друга страна, точно тази точка може да се експлоатира доста сериозно. Какво имаме предвид? Нека представим на света една абсурдна, но и доста добра история, която има за цел да покаже, че средностатистическият мъж заслужава сериозна справедливост. 

Запознайте се с Кейт Кинг. Човекът няма късмет с жените и като много други е решил да храни змия в пазвата си. Като много други грешници и той повярвал, че жените могат да бъдат в моногамна връзка. Звучи абсурдно, но стратегията "Крадецът вика "Дръжте крадеца!"!" е позната на всички. Та да се върнем на г-н Кинг. Човекът разбрал, че е рогоносец и неговата любима не просто кърши снага на други сопи, но и намира сериозно удоволствие в цялата работа. 

И като всеки добре запознат със законите американец, г-н Кинг отишъл в съда и заявил, че неговата любима осиновила философията на Мария-Магдалена. Законите на Северна Каролина са особено тежки, когато човек реши да прави секс с обвързан партньор, който има сключен граждански брак. Подобен акт унищожава любовта, обвързването, евентуалното семейство и бъдещето на брака. Резултатът от всичко това е доста свиреп и може да разплаче всеки банков агент. След като Кейт показал доказателства, че милото се клати млада върба, съдията бързо знаел какво да направи.

Гражданското дело по обвинение за прелъстяване, умишлено намесване и причиняване на емоционален стрес, небрежност, нападение и разрушаване на семейството ще струва на обвиняемия Франциско Хюзар 3-и само 8.8 милиона долара. Така, знаем какво си мислите, това наистина е доста скъпо еб... обичане! Адвокатът Джоан Фойл заявила, че сумата е повече от справедлива, след като главата на семейството трябва да плаща повече за ипотеката на къщата, издръжката на децата и останалите разходи. Наказанието идва като парен чук за г-н Франциско, който живее в Сан Антонио и има годишна заплата от 84 000 долара. Франциско, прецака се, при това мащабно! Дори и да се е оправдавал, че съпругата Даниеле имала нужда от извън брачни преживявания и гарантирала, че двамата се разделят, брачният сертификат има своята тежест, в този случай - 8.8 милиона долара. Двойката е имала 10-годишен брак, който допълнително тежи в сметките. Оставяме този кадър, за да разберете как изглежда MILF-ка за почти 9 милиона долара. От сега казваме, че с тези пари може да наемете всички гърли от Victoria`s Secret и след това да знаете, че сте получили всичко необходимо, за да умрете като щастлив човек. 

Готови сме да заложим, че такъв закон ще направи много хора щастливи. Нека започнем с това, че ще има достатъчно гърли, които никой няма да погледне, поради простата причина, че нямаш 8 милиона. Освен това е приятно да знаеш, че онзи, който бърка в меда, трябва след това да свали и стадото пчели от себе си. Изобщо, къде да подпишем. На никой не му пука за мъжките емоции и форми на щастие, но след като милото започне да прави мусака на друг, цената трябва да бъде сериозно повишена. Нека сега ходят и кръшкат. Кажете ни кой ще получи ерекция, след като трябва да плати с всичко, което има, че и това, което няма. Нека силата бъде с Вас, амигос! Междувременно сме сигурни, че Кейт ще намери достатъчно бамбини, които за 8 милиона ще правят следното:

мусака, японски очила за дъжд, турбокомпресия в буталото, изпразване на инжекциона и разходка до Марианската падина, минаваща през сливиците. Та кога да очакваме? 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!