Изповедта на една елитна компаньонка

Доста трудно е за един човек да гледа с различно око към компаньонките. Уважението към най-дневната професия винаги се е случвало през очите на клиента, но за разлика от останалите дами, тази няма кой да я прибере вкъщи след края на работния ден. И понеже мъжката аудитория винаги се вълнува от същинската част, предлагаме да се запознаете с изповедта на една луксозна компаньонка, чиято тарифа е 340 паунда на час (скромничко, нали). Ето какво споделя дамата от Reddit:

Каква е тарифата ти?

За един час взимам 340 паунда на първия час, вторият вече е 650 паунда за втория и по 184 паунда на всеки следващ. Цената наистина е висока, но така успявам да дръпна някои хора назад. Взимам си почивка на Коледа, защото повечето хора прекарват доста от свободното си време вкъщи. 

Какво не правиш? 

Ролевите игри от клас "Кръвосмешение", всички водни и кални спортове, някои откачени фетиши и никога с двама души едновременно. Последното е със защитни функции, за да е сигурно, че поне с един ще мога да се справя, но с двама ще имам сериозни трудности. 

Какви са клиентите?

Повечето са от хората с "бели якички" на възраст от 40 до 60 години. Повечето са кавказци, индийци и азиатци. Доволна съм - тези хора са доста възпитани и щедри. Някои от тях бяха женени и с тях трябваше да се срещам рано сутрин около 7-8 часа, но пък си плащаха. Покрай тази работата съм била вече с около 1100 - 1200 мъже. Имам изисквания към повечето и все пак държа да имат хигиена, обноски и разбира се - пари. 

Как се отрази професията на личния ти живот? 

Майка ми и няколко приятеля знаят какво работя, но братята и баща ми живеят в пълно неведение. Никога не съм имала дълготраен приятел, на когото да кажа истината. Възможно е да кажа в  бъдеще или щом спра да работя това. 


Кое не е истина от тази професия?

Вярването, че всички компаньонки са абсолютните уличници или куртизанките, които отиват на среща с големия шеф. Има още много, което не сте виждали в тази история!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!