Какво е секси?

Винаги сме се опитвали да открием точното значение на думата "секси". Психолозите имат такова, сексолозите също, а ние просто гадаем. Какво точно е "секси"? Според учените, това е "всичко, всяко нещо и всичко, което виждаш". Привличането не е строго формулирано от учените и се оказва, че всеки човек е толкова сбъркан, че просто не може да определи привличането към определени хора, предмети, изкуство и много друго. 

Едно от най-интересните изследвания показва, че в ДНК-то на човек, секси дарбите са заложени в нас. 

Тоест, ти вече можеш да си програмиран и да знаеш какво точно искаш и търсиш. Към добавка се поставят и фактори като "детство", "култура" и "свобода". Можеш спокойно да откриеш общото привличане в семейството към определена музика, например. Към тази картина ще добавим и животинското привличане, което спасява света. Ако искаш да формулираш твоето привличане, спомни си първата жена, която си харесал. Не говорим за първата, с която си излиза, не говорим и за онази, с която си спал. Избери си първата, която няма да забравиш. Тя е твоето определение за сексуалност, а според учените, на нейната база си принуден да търсиш партньорки, които приличат на нея. Учените смятат, че привличането в семейството между майката и бащата се предава чрез ДНК-то в бъдещото поколение, а от там се ражда и идеята за видовете сексуални комплекси.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
03 ноември 2013 | 11:24

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g