Какво търсим в мрежата

Интернет винаги е бил избор само на едно - порно и еротика. Говорили сме толкова много за актрисите, за техните изпълнения и всичко останало, че просто не искаме да влизаме в тази тема. Имаше много дълго време, в което се притеснявахме, че сме леко сбъркани, докато канадските психолози не показаха, че целият свят страда от търсенето на "teen" и "mom" в мрежата. Гледането на розови филми може да бъде много приятно и да действа мотивиращо, но според учените, филмите могат да повлияят доста отрицателно върху зрителя. Оказва се, че милфките и сцените с жени на и над средна възраст, винаги води до по-висок рейтинг на агресия, нещо, което едва ли се среща във всяко легло по света. Изключваме съседите, които винаги правят секс така, че се опитват да съборят блока. 

Жените в този жанр може спокойно да бъдат малтретирани пред камера. Обратното не се среща при младите актриси, които често играят ролята на девойки за кастинг, които показват на какво са способни. И въпреки, че всички се разхождаме в интернет пространството, за да открием новите клипове на героините от Brazzers, най-объркани остават младежите, които вярват, че огромна част от видяното трябва да се повтори и в реалния живот. Психолозите предлагат на младите партньорки да разгледат интернет историята и да разберат от какво има нужда човека от другата страна. Това е най-лесния начин, който може да спести объркването и разминаването в идеите. Следващата най-търсена дума след горните е и "anal sex". Статистиката доказва, че броят на търсения е огромен, но няма повишаване на подобни изпълнения в реалния живот. Всичко си остава в мрежата, жените трябва да се засрамят!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели пари онлайн
03 декември 2013 | 18:04

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g