Кога жените не се страхуват от секс за една вечер

Ново проучване доказва, че жените все по-рядко ще се засрамват от сексуалните забавления за една вечер. Учените смятат, че много скоро и те ще са щастливи, че са успели да грабнат скиптъра и да покорят жребеца. Обикновено жените започват да изпитват съжаление от бързите решения, но благодарение на еманципацията и феминизма, много скоро и те ще се чувстват като победители в тази битка. Ново проучване в журнала "Личностни и индивидуални различия" показва различията между пост-сексуалния стрес сред половете. Проверката е направена от норвежкия университет по наука и технология, както и тексаския, където изследователите се възползвали от по-сериозната маса и разпитали около 547 норвежци и 216 американци - всички били хетеросексуални и под 30 години. Те трябвало да споделят какви са им нагласите за секса за една вечер. Имало две причини за горчивия вкус:

1. Кой е бил инициатор за креватната гимнастика. 

2. Какво е качеството на половия контакт. 

В случая, ако жената сама изяви желанието за див секс, тогава влиза в ролята на контролиращ пол и съответно носи политическата отговорност, както и тази за дълбокото гърло. Изборът ѝ води до увереност и привличане към мъжа. Следващата подробност е, че той не просто трябва да я отвее като експрес - селска гара, но и да я накара да се моли за още. Едва тогава ще видите жената да си тръква като гладиатор. При наличието на стрес, негативни преживявания като полов орган с брадата на Боб Марли и други подобни, разочарованието наистина ще е там. 

В случай, че се вълнувате какво става при мъжете, те просто искат да правят секс, следователно изобщо не могат да се развълнуват от факта дали ще има стрес на сутринта или не. Все пак, постарайте се да събудите екзорсиста в нея, може да получите сериозен абонамент по темата. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
me suba
21 декември 2018 | 01:12

DJUV63 Thank you ever so for you blog article.Thanks Again. Want more.