Колежанка поиска 13 ДНК теста от футболен отбор в Охайо

Винаги сме знаели, че жените са достойни за уважение във всеки един момент, особено щом говорим за сексуалните постижения. И днес искаме да поговорим за Джесика Кокбърн, чиято фамилия със сигурност не е случайна, а можем да кажем спокойно, че дори е оправдана. 19-годишната девойка участвала в оргия с поне 13 члена на футболния отбор. Джесика признала, че доброволно е участвала във вечерния купон, но все пак настоява да разбере кой е фаталният любимец 13! В разгара на изпълнението, достойно за сценарий на Pornhub и всички други подобни издания, дамата нямала време да провери кой е носил протекция и кой не е. Най-важното е, че след този инцидент, Джесика узряла много бързо и осъзнала каква съвършена глупост е направила и дори заявява, че вече не е същият човек, който е била преди.

Предлагам да пръснем противника така, както пръснАхме Джесика на купона!

След такава бурна вечер сме сигурни, че никой няма да бъде същият. Съдия Мартин Андрюс е наредил на няколко члена на отбора да дадат ДНК за тест за бащинство, но се изненадал, когато получил от адвоката цели 13 имена. И тук идва още по-забавната новина, Джесика правила секс и с други хора в същата вечер, но за жалост не е успяла да открие информация за тях. Ние все си мислехме, че това било спортно занимание, ала се оказа, че и други са присъствали. Съдия Андрюс все пак решил да напомни на обвинителката, че точно тази вечер, тя се е провалила като гражданин на щата Охайо и е показала изключително безотговорно отношение към себе си, както и към бъдещия живот на детето, което носи в себе си. Треньорът на футболистите от Buckeyes е заявил, че не се интересува от личния живот на играчите, когато не са на терена.

P.S.: Обърнете внимание, че не е 1 април и ние изобщо не се шегуваме!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!