Колко време за секс трябва да се отделя за мъжа и неговото щастие

След дълги изследвания, учените успяха да открият точното необходимо време за секс на средностатистическия мъж. Натовареното всекидневие може да ти коства доста проблеми и загуби от сексуално естество, които могат често да повлияят на връзката, а от там да последват и други проблеми. В изследване на известна компания на парфюми се оказва, че много често си склонен да направиш списък със сексуалните желания, разпределяйки ги във времеви интервал.

Ти си имаш точно и необходимо време за вдигане на самолета, даване на близалката, пляскане по бузките и още много други и ако имаш повече свободно време, би могъл да отделиш повече време. И ето най-интересния факт - точното време, необходимо за пълното сексуално и всекидневно щастие е 4 часа и 19 минути. Правилно си разбрал, ти си създаден за истинска секс машина и тялото ти може да поеме това натоварване, за женското нямаме наблюдения.

Разпределението на времето се оказало доста ключово за мъжката аудитория: инвестираш около 3 часа и 36 минути на работното място (поне толкова време прекарваш с ясната представа, че трябва да работиш), 3 часа и 22 минути за приятелите и семейството, 3 часа и 22 минути за сън, 2 часа и 38 минути за ядене и 29 минути за премахването на космите. Добавяш и горните 4 часа и 19 минути, за да се сдобиеш с прекрасната възможност за един хубав и щастлив ден на мъжа. Надяваме се, че жените ще разберат от какво имаме нужда и ще ни го доставят през следващите почивни дни.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
27 май 2017 | 13:46

Печели Пари Онлайн
20 март 2014 | 18:03

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g