Компания ще скъса с гаджето вместо вас

Понякога е доста трудно да откриете правилния метод за раздяла с партньорката. Нека не забравяме, че някои хора направиха бизнес, заснемайки агресивните жени, които осъзнават, че изведнъж не са толкова добри. 

Ако притежавате скъпо движимо имущество и не искате да разберете, че е тунинговано с кирка или лопата, препоръчваме да се запознаете с една специална услуга - прекъсване на връзката чрез писмо (10 долара), обаждане (29 долара) и специално писмо (30 долара). Двама канадци са успели да изградят бизнес, който ще помогне на мъжкото съсловие да прекъсне връзката си безопасно. Сайтът изисква от вас само връзка към партньорката, която ще получи обаждане от специално обучен екип, който съобщава тъжната новина и дава по-нататъшни инструкции като:

1. Кой ще остане в настоящия дом.

2. Как и кога ще получи личните си вещи.

3. Други. 

Ако резервирате обаждане до 24 часа, цената ще е само 10 долара, но инфарктните ситуации се таксуват много по-скъпо. Хората от другата страна са изключителни джентълмени и добавят различни подаръци за бившата, които да й помогнат да се изправи на крака, след като получи зловещия удар. Жените получават копие на "The Notebook", чипс и ваучер на стойност 30 долара, докато мъжете получават копие на "Call of Duty: Ghost". Можете да напишете и собствени причини за напускане, които да бъдат прочетени професионално от служител на другата линия. Трябва да признаем, че това е скъпо удоволствие, но поне можете да защитите возилото, апартамента си и всичко останало от маниачката!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
14 ноември 2015 | 17:30

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g