Кой е най-добрият приятел на вашата дъщеря

Както обикновено се случва и както често Калин Терзийски пита "Има ли кой да ви обича?", искаме да попитаме същото и вас. Сега ще помолим всички родители да направят същото със своите деца. Попитайте ги, защото това, което четете днес, съвсем скоро може да се случи и във вашия дом. Питайте има ли кой да ги обича и в социалната мрежа и извън нея. В противен случай може и да не разберете кога лица като Сайел Башар е дошло у дома и е дефлорирало вашата 12-годишна дъщеря.

Точно така, мъжът е тръгнал от Лондон чак до Бирмингам, за да се срещне с малко момиче, което искало да не бъде повече девствено. На гарата обаче, мъжът бил посрещнат от активисти, които извадили 300 страници чат и започнали да четат на глас всичко, което той е написал. Педолифът обещавал мобилен телефон и живот извън училище на бедното девойче, което вярвало, че някой най-накрая може да го обича. Башар - студент от Афганистан - заявил, че няма нищо общо с това и то е една голяма грешка. След ареста е запял друга песен и се е признал за виновен. Групата е качила дори снимки на виновника във фейсбук. Ако още не сте започнали да четете логовете и да се запознавате с интернет активността на вашето дете, препоръчваме я!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
21 август 2017 | 21:23