Личностите, които рушат твоята връзка

Всяка връзка е уникална по някакъв извратен начин. Едва ли си преживявал едни и същи отношения два пъти. Отношенията с жените винаги са различни, но пък желанията са абсолютно еднакви. Жените искат да бъдат щастливи. Кой не иска? Ти, от друга страна, искаш секс, ако може повече, ако може по-перверзен и евентуално като този от Brazzers. Ние сме елементарни същества, нямаме нужда от философията на живота. Получили сме пищова в гащите и имаме само една мисия - да увеличим населението на света. Понякога дори страдаме, че трябва да си признаем първичността, ама физиология, какво да я правиш? Ако нещата бяха толкова елементарни и при жените, всичко щеше да е прекрасно, но те не са, защото ако бяха - ти щеше да умреш щастлив и най-вероятно в оргия, за която чичо Митко разказва всеки път. И ако живота с милото се доближава до живота със Сатаната, това може да е само в резултат на останалите герои  в картината. Ти не ги виждаш, но те са там. Там са, защото тя има голяма уста, която никога не се използва по предназначение. Запознай се с всички фактори, които те блокират от пълното щастие.

Приятелките

Жените също обичат да се сравняват. В мъжкия свят го наричаш "Премерването на пениса" (знаем и други термини, но схващаш идеята). Освен компот от сливи, женската сбирка се превръща и в измерване на бюста. Първо се разменят историите за последния път, когато си я опрашил, след това се преминава през размера и ти гарантираме, че историите по спомен са болезнено откровени. Ако кажат, че паркираш велoсипед в самолетен хангар - приеми, че е така. И на края започват разговорите за финансовото състояние, морала и подкрепата, също финансова. Дори и да си най-добрият, дружките ще те направят по-черен от "Черен Петър". После следват скандали, които винаги се прикриват под формата на "Ти никога не ме подкрепяш!". Всичко е за пари, бе, какво го мислиш?

Родата

Първото впечатление е най-важно. Трябваше да свалиш тениската на Nirvana, ако искаше да те харесат, за жалост, не го направи, защото бунтарят в теб проговори. И точно по тази причина се превръщаш в човек без бъдеще. Това е най-тежкото звание, което можеш да придобиеш. Били сме там, познато е! Онази прекрасна поговорка "По дрехите посрещат по ума изпращат" е съкратена до първата част. Дори и да си гений, нейната фамилия ще направи мило и драго, за да те съсипе. Дори и кръстникът няма да може да ти направи услуга. 

Ролите

Всичко започва с гледането на Twilight. После се очаква да станеш вампир, който да я обича до края на света (не можем толкова, имайте милост). Жената има твърде много маски. Тя е една, когато се запознаеш с нея и започнат флиртовете. Става друга, когато сте във връзка. Съвсем различна е, когато е в цикъл и много болезнено искрена, когато е с твоя анцуг. Не можеш да влезеш в една и съща жена два пъти. Тя всеки път е различна. Мъжете не са толкова лесни за манипулиране, жените са тези, които реагират на джедайските номера. Ако до три месеца не се разочароваш достатъчно от нея, значи е невероятен артист или много истинска. Приятно изследване.

Интернет звездите

Ако една жена има проблем, тя не го споделя с теб. Затова си има интернет. Там е свободна и не може да се представи за нещастната домакиня, която всяка неделя пуска пералнята с нацапаните ти гащи. В интернет е независима и силна, може да си позволи да живее навсякъде, да бъде с коготo иска и да прави каквото иска. Ти не съществуваш там.

Мрежата е пълна с фалшиви герои и милото най-често става жертва на тях. Готова е дори да си подаде "рутера" за някой друг конекшън, ако си й омръзнал. Не разбираш за какво говорим, виж секцията "Искрено и цинично" и ще имаш поглед върху съдбата на добрите люде. Ние сме интересни, докато не дадем всичко, което имаме, после се събужда една друга форма на живот в нея. Всяка жена е кучка, просто не го показва пред теб, свиквай или продължавай напред.

Съветите на д-р Ливайн

Омръзна ли ти от сексолози, терапевти и всичките останали олигофрени. Не искаме да обидим психолозите и хората, които знаят какво правят, говорим за псевдо героите. От няколко години насам, жените станаха по-дълбоки, по-душевни и по-женствени. С други думи - изкифляха толкова, че да не можеш да ги гледаш. Четат книги от рода на "Да си разтворим душата пред него"!

Хубаво, ама предпочитаме да си разтворите краката. Понякога си трябва к*р, не говорене и анализиране. Понякога трябва да сте искрени и да излезете от ролята на Наталия Симеонова. Не се притеснявайте, ние не сме наследници на Дон Жуан, но пък имаме достатъчно сиво вещество, за да Ви разберем. Хвърлете всички душевни простотии и елате да правим онзи секс, за който винаги сте мечтали. Лесно е! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Т
02 юли 2015 | 17:55

Вие сериозно не се развивате правилно.. Много сте тесногръди щом слагате всички жени под един знаменател, осъзнайте се хора!.. Каквото е търсенето, такова е предлагането, замислете се другия път..

11 януари 2014 | 21:25

А понякога е Господ (религията), ако изобщо има такъв.

11 януари 2014 | 21:14

А понякога е Господ (религията), ако изобщо има такъв.

Печели Пари Онлайн
11 януари 2014 | 16:13

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

1
11 януари 2014 | 10:12

""Ние сме интересни, докато не дадем всичко, което имаме, после се събужда една друга форма на живот в нея. Всяка жена е кучка, просто не го показва пред теб, свиквай или продължавай напред."" Kолкото по-скоро приемеш този факт толкова по-лесно ще ти е с всяка следваща :). Гадно но е истина.