Лондон отвори ателие за оргазмични масажи

Последното, което бихте очаквали да откриете в Лондон е ателие за оргазми. Основан от самопровъзгласилия се крал Колин Ричърдс, тази нова институция предлага знанията на хората, с които половият контакт да се превърне в запомнящо се събитие. Зад реномето на секс гуруто стои и едно тъмно финансово минало, както и банкрут. Основателят губи всичките си пари, когато идва първата голяма криза и е принуден да се насочи в друга посока, търсейки начин за препитание. След няколко курса по шведски масажи, Колин започва да осъзнава и открива силата на интимните докосвания. Като сертифициран терапефт, който работи с двойки и се стреми към възстановяването на отношенията, Колин започва да предава знанията си на онези хора, чийто основни затруднения остават в спалнята. 

Срещу определена сума всеки мъж и жена може да достигне до това заветно чувство и всичко това с употребата на ръце и по-интимни докосвания (също с ръце). Както всяко друго нещо и това има определена цена - масажите започват от 95 паунда и достигат до 175 паунда. Ускорените курсове отнемат по 4 часа, а мъжете практикуват уменията си върху жени-доброволки, които дават тялото си за тази нова наука. Най-важното правило е, че мъжете трябва да използват ръцете си - никаква пенетрация. 

Всеки масаж се провежда в по-интимна среда, където се носи уханието от ароматни свещи, светлината е нарочно по-слаба, а доброволките лежат голи на масажните маси, покривайки интимната зона само с кърпа. В началото на масажа и кърпите изчезват, за да започне същинската част. В първата част на масажа се говори за основните техники, захвати и нивото на сила, а след това идва времето за по-специалните движения. Самият основател признава, че до този момент е направил над 9000 масажа и всички те са завършили с оргазъм.

Редакцията отговорно заявява, че в същото време е правил около 9000 опита за свалка и всички те са завършили с преглеждането на дискографията на Лиса Ан. Обратно в страната на масажите, всеки доброволец има правото да тренира върху голото тяло. Част от удоволствията биха могли да бъдат свързани с факта, че по нежното тяло се разхождат четири ръце (една сексуална фантазия, която отдавна се позиционира в ТОП 100) или наистина новите захвати, които не са толкова известни, се превръщат в истинското предизвикателство. Освен солидните приходи, които Колин изкарва, неговото най-голямо удовлетворение са и уроците, които променят живота на неговите клиенти. За себе си казва, че работи така, както Джейми Оливър работи с храната. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Trudy
13 май 2016 | 19:51

barbara [161]Historically, public sector job was a way to get sheltered from the market forces in exchange for an honest day’s work and a somewhat lower remuneration. There is nothing wrong with this choice as long as (a) the work is honest and (b) o10;s2mewhat„ is defined.

Аз
31 март 2016 | 14:09

Някой може ли да ми каже как се казва филма от снимката с кака Лиса?

30 март 2016 | 13:32

в България са известни отдавни - масажи със свършване