Мацките свалят с позата си!

Не откриваме Америка, така е, ама основно поведението на жените е пряко свързано с това как стоят и седят въпросните мацки (т.е. всички те)! Поне така показва новичко щатско изследване.

Когато дамата успява да се разположи така, че около нея да остане много свободно място, това свидетелства за увереност и способност да формира към себе си уважение, независимо дали тя има или не висок социален статус.

Ако мацката седне с поразтворени крачета (и панталон на тях - не си фантазирай пак за Шарън Стоун, предупредихме те!), значи според учЕните, че в такива моменти дамата иска да вземе някакво решение.

Противно на познатата ни от филмите поза на седяща на бара мега гига женка, кръстосала крака, пак според спецовете пичовете наоколо всъщност по-скоро биха я подминали, за да се настанят до някоя миловидна девойка, оставила достатъчно място, за да могат да спрат до нея и да я заговорят. Освен че това е по-лесно, тя подсъзнателно им внушава спокойствие и непринуденост.

Ние все пак бихме избрали по-вървежната клиширана мацка на бара!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
ПРАВЕТЕ ПО 20 ЛЕВА ДНЕВНО !
10 февруари 2011 | 15:57

*На кой ли не му трябват допълнителни доходи ? *Аз ви предлагам начин за тяхното изкарване . *Единственото условие е да имате Интернет и 5-10 минути на ден . *За повече подробности посетете моя сайт ---> easymoneybg.ovo.bg/ easymoneybg.ovo.bg ------------------------------

mm
09 февруари 2011 | 09:14

а аз мислех че ние ги сваляме

bgvicove.info
08 февруари 2011 | 23:44

bgvicove.info

1mamacita
08 февруари 2011 | 22:58

Свиня!

gostenin
08 февруари 2011 | 17:22

Мацките свалят с пут..та си! Може да не се вижда, нооо ти знаеш че е там.