Мъж изгуби достойнството си

Не искахме да повдигаме тази тема, но ще бъдем жестоки и ще споделим истината - твоят пищов няма да е винаги на висота за желаните цели. Ще започне да гледа земята по-тъжно и ще те остави на спомените. Тогава идва Морфей, изважда червеното и синьото хапче и ти позволява да избереш реалността или фантазията. Само да споменем, червеното хапче е за простата, а синьото връща живота на твоя малък Херкулес, с когото разплакваше рускините по морето. Има само един проблем, стимулантите са много опасни. 

Доказателството идва от Южна Америка. 66-годишен мъж е предозирал със сините хапчета и се наложило да извика лекарите на помощ. След бързия преглед се оказало, че има охлузвания и екстремни подувания. Човекът имал ерекция цели 8 часа и ефектът не отслабвал, което довело до драстичните мерки. Единственото лечение е премахване на героя. Причината е, че може да гангреняса и да се разпространи по цялото тяло. Лекарите предупреждават да се внимава с подобни медикаменти. Винаги обръщай внимание на произхода, начина на употреба и точната доза, защото си твърде млад, за да се сбогуваш със своя партньор в гащите. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
24 септември 2013 | 18:09

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e . o v o . b g

фото редактор
24 септември 2013 | 11:04

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!