Мъж изневерявал със 72-годишна старица

Всеки човек има своите специални фетиши. Някои правят секс с коли, други често са съгрешавали с овце, а трети просто обичат възрастни жени. Не говорим за милфките и кугарките, те са специална територия, в която всеки иска да бъде. Все пак смятаме, че има една черта на разума, която не трябва да се прекрачва. В Бирмингам явно няма такива работи, след като съпруга успя да хване своя мъж в изневяра. Не бихме съдили акта на подобни действия, но когато има аномалия с любовницата, трябва да го споделим. Оказва се, че кръшкачът изневерява с дама на 72 години. Какво си е мислил този 26-годишен момък, не можем да знаем, но не успяхме да открием и жена, която да оправдае действията на амигото. Съпругата използвала детективска агенция, която да вдигне завесата над всички тези изненади.

Същият пътувал повече от 100 километра, за да може да се вижда с любимата. 72-годишната любовница имала две деца и сигурно внуци, но детектвите пазят идентичността. Господата не споменават имена, но нека се замислим върху един друг фактор, какво е правила съпругата, за да получи възможно най-старите рога в книгата? Още спорим дали е по-добре да има изневяра с автомобил или с толкова възрастна жена. Допускаме, че тук може да има особено наследство, което ще се полага на този, който успее да върне спомените от младостта и най-вече оргазмите. Технически въпроси като лубрикацията също ни мъчат. Вярно е, че хората са казали, че където е текло, пак ще тече, ама... В такива моменти се чудим дали искаме да ги стигаме англичаните! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!