Мъж проговори публично към любовника на жена си

Нито един човек няма да отрече, че едно от най-сериозните наказания и предизвикателства може да е изневеряващата жена. Мнозина търсят злосторника, за да му върнат жеста, а други просто си събират багажа и никога повече не пожелават да видят змията, която са хранили толкова дълго време. 

Един човек е решил да се държи като зрял мъж и директно да се обърне до човека, който оправя жена му през вестник в интернет. Мъжът е направил едно много сериозно обръщение. В него е написал, че знае самоличността на онзи, който спи в неговото легло, запознат с естеството на проблема и дори не е ядосан. По-важното в този случай е, че съпругът имал няколко изисквания:

"Моля те, спри да оставяш тоалетната седалка вдигната. Най-често аз съм обвиняван за тази грешка и това започва да ме изморява сериозно. Запомни, че тоалетната хартия се намира под мивката и я подменяй възможно най-често. Причината за това действие е, че много често 5-годишния ми син отказва да се бърше, ако няма тоалетна хартия. И спри да им казваш, че си чичо им, те са малки, но не и малоумни. Спри да ядеш всичко сладко у дома, браунината бяха изпратени от майка ми за рождения и ден. Жена ми никога не е готвила нещо толкова вкусно от много време и не вярвам, че ще успее да сготви. И искам да ти благодаря, че си я извел на Свети Валентин. Щом аз я изведох вече не беше толкова гладна и си поръча само едно блюдо. Надявам се, че можеш да спазваш тези правила в противен случай ще трябва да проговоря. Ако ги спазваш ще оставям много ясни следи къде ще бъда и колко време ще се бавя." 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Отело
14 февруари 2017 | 15:25

Това не е мъж, а п...а.

smokeweed
21 ноември 2016 | 23:44

Ти не го карай да спазва правила . Карай го да носи у вас някой лев .

p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
21 ноември 2016 | 20:42

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 51 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE