Мъжете не се ограничават само с един тип жени

Социологията винаги е била интересна наука, която би открила всяка причина за откаченото ти детство, сексуалния живот, както би дала и адекватно обяснение за огромното количество простотия, която можеш да видиш по улиците - изхвърлянето на пепелника и дори пускането на кафявата бомба, докато никой не гледа. 

Впрегната в правилната посока, тази наука може да покаже и да помогне с много интересни експерименти, с които спокойно можем а покажем, че мъжете са по-добрия пол - поне в онлайн сайтовете.

Предполагаме, че поне един от всички си е правил женски профил в интернет, за да може да си говори с всички лесбийки, които открие - и ние така. Достатъчно е за една бамбина да напише, че е привлекателна и обича дългите разходки по плажа, за да спечели вниманието на всички мъжки палки с пълен, твърд и силен сигнал в гащите. 

В скорошен експеримент се оказа, че мъжкото съсловие няма никакви задръжки и спокойно може да сподели това, което го възбужда и помага за вдигането на самолета. Доказателството е дело на Али Рийд, която създава най-отблъскващия профил в известен американски сайт за запознанства. Тя пише, че е грозна, дебела и разглезена, както и не обича да работи. Любимото занимание на фиктивния профил е да събаря кафето на бездомниците в събота вечер и после да им се смее в очите.

Обикновено би се възмутил от такава жена и никога не би я погледнал, докато не се окаже, че няма кой да те съди - профилът живее само 24 часа и за кратко време получава над 150 покани за приятелство и още толкова съобщения. Това начинание доказва, че ние сме готови да дадем любов и на най-откачената жена, която пере котки и яде лепило за тапети. С това се надяваме, че ще приключим темата за коравосърдечността и останалите женски недостатъци. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
17 март 2014 | 14:06

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g