Най-важните правила, когато решиш да участваш в секстинг

Секстингът е новият начин за преодоляване на разстоянието между двама души, за които се предполага, че имат привличане. Обратното е просто аматьорско порно в сайт за запознанства, което също е много приятно, но за него ще говорим в друг материал. Вярваме в идеята, че отдавна си заменил стария телефон с фенерче за медиен център с последната камера на Карл Дзайс - можеш да заснемеш следващия "Аватар" в домашни условия. Почти всеки мобилен оператор предлага качествена 3G (три джи) връзка, с която да обменяш данни, докато си в офиса, командировка или в задръстването. Секстингът е новият начин за показване на чувства между партньорите, замества сексуалните покани и измества вниманието от порното, защото звездата тук си ти. Като всяка нова аномалия, тази също има своите правила, което означава, че ще трябва да ги спазваш, защото само една грешка може да те изпрати в затвора за дълго време. 

Кога да го изпратиш?

Въпреки огромното желание за дистрибуция на лионската наденица, препоръчваме да се въздържиш. Не всяка жена е отворена за такива уеб пакости, а и често можеш да се удариш в бетонна стена, тъй като има малко бамбини с подобни нагласи. Твоят член получава интернет крила, когато си сигурен, че тя е склонна на същите изживявания и няма нищо против да види истината в пакета. Опитай се да контактуваш малко с нея, преди да стигнете до тази точка.

Провери номера

Дори и у нас има закон за интернет и телефонен тормоз. Споделянето на хидравличния ти крик се смята за престъпление, особено ако е пристигнал в телефона на малолетна и въпреки заспалите ни служби (проверили сме техните опити за локализиране на потенциален педофил), ти спокойно можеш да го изпратиш - препоръчваме да се чуеш с жената, преди да направиш изненадата, тъй като никой не е застрахован от грешки. 

Правилото на изчакване

Не очаквай да бъде постоянно до телефона си и веднага да отиде да снима своята катеричка, тц. Приятната изненада изисква време, при наличието на по-топли чувства, ти също ще получиш твоята част от уговорката. Не бъде нахален, защото можеш да останеш само с гол в ръката меч, досущ като този на снимката. Кадрите трябва да се правят по собствено желание, ако не искаш да бъдеш следващия, който да отваря вратата на ГДБОП. 

Бъди честен

Интернет е родното място на всяка пишка по света, което означава, че можеш да откриеш Годзила и да я изпратиш на страхливата сърна. Това работи до момента, в който не дойде Видьов ден и се окаже, че вместо Ferrari, имаш бутало на 2-тактов мотопед. Никакви трансферни играчи в периода на опознаване! 

Максималният ефект

Можеш да видиш хора, които се снимат до вафла ХХL, други използват дистанционното на телевизора, а трети проверяват възможностите на фотошоп. Използвай думи, за да завършиш щриха и посланието да се превърне в повод за повишаване на влагата във въздуха около нея. При интерес от двете страни, комуникацията може да прерасне в нещо повече от фантазии. Кадрите трябва да останат само за твоя лична употреба, а това те принуждава да ги правиш без излишните погледни на изумените минувачи на улицата. Разпространението им в мрежата също е престъпно деяние. 

Цензурата

Липсата на лица и белези за разпознаване може да е най-добрата идея, която си имал. Така се спасяваш от гнева на разгневената жена, която се опитва да си отмъсти в мрежата. Винаги можеш да сложиш черната лента на очите си, да изпратиш само пищова, има много като него, или просто да се фокусираш само върху точката, която е изцяло неин интерес. Наистина се надяваме, че ще бъдеш по-разумния от двамата и няма да качваш розовите кадри на връзката си, защото това наистина може да разруши живота й. 

Еротика, а не порно

Вниманието става много по-голямо, когато оставиш нещо на въображението. Тя съвсем спокойно може да те зарадва с новото си бельо, докато ти демонстрираш своята съсредоточена и твърда мисъл към нея. Накарай я да си представя какво криеш зад очертанията в боксерките (надяваме се, че не използваш чорап) и да я дразниш до следващата среща. Разумната употреба има положителен ефект върху половия контакт, докато всяка следваща злоупотреба гарантира появата ти в интернет с боксерките на слончета и ролята ти на хобота в тях. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
24 март 2014 | 18:04

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g