Немска преподавателка направи стриптийз на учениците

Винаги сме знаели, че училищата в Германия могат да дават най-доброто образование и със следващите редове бихме искали да докажем това твърдение. Немско училище предложило на учениците танц от стриптийзьорка. Германска гимназия в Мюнхен очаквала преподавателка, която да говори за равните права между половете.

33-годишната Джарли започнала лекцията си, но в процеса на работа започвала да премахва дрехите си и да изпълнява някои от най-изкусителните стрип движения, за които бихте могли да си мечтаете. Дамата се постарала да зарадва всички ученици и дори да не се притеснява от факта, след като всички ученици били пълнолетни, няма никакво нарушение, което да санкционира алтернативната преподавателка. Танцьорката е била заснета и клипчетата и кадрите са се превърнали в истински хит в мрежата. И после защо германските ученици са толкова интелигенти! Къде са тези преподавателки, когато ни трябват, къде?

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
01 май 2020 | 07:06

XXXL
28 декември 2016 | 02:32

Преди доста време в Германия в една провинция експериментираха с цел да се приложи в цялата страна в затворите да имаш право на секс ,по няколко часа седмично .А дали ще е съпругата ,приятелка или момиче на повикване по телефона си е личен избор. Отчело се е ,че програмата е довела до много по добра дисциплина в затворите....

07 юни 2016 | 17:46

31 май 2016 | 22:44