Орална любов във влака

Винаги сме смятали, че родните влакове не са най-романтичното място за правене на секс. Не искаш да хванеш хепатит или нещо друго в този вид превозни средства, а и има толкова много кибици, че по-добре да отидеш с милото на площада и да се надяваш, че никой няма да те види. Едно изключение правят нощните влакове. 

Австралийците нямат проблеми с публиката и често разведряват пътя с влак. Предполагаме, че постоянните жеги си казват тежката дума. В най-пиковия час, девойка е започнала да задоволява приятеля си орално във влака. Тя не се притеснила от публиката и страстно му говорила на френски. Хората били много възмутени, а децата твърде любопитни. Персоналът на влака бил в друго купе и не успял да се отзове на време. 

Полицията ще проверява дали наистина е възможно за служителите във влака да не успеят да възстановят реда на време или просто не са присъствали нарочно! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
smokeweed
31 май 2016 | 22:21

Бе да ви еба мамата побъркана . Отвратихте ме от живота .

05 март 2014 | 17:55

а каква е цената на сийрджиите?

pl
04 август 2013 | 17:47

е тъй ли не се намери някой да снима?

1
31 юли 2013 | 16:43

Dafaq did i just read?!

фото редактор
31 юли 2013 | 10:38

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!