Оралната любов е много по-интимна от секса (18+)

След дълги изследвания, жените най-накрая признаха, че оралната любов е много по-интимна за тях, отколкото същинският сексуален акт. Изключваме някои щати от Америка, където се смята, че това е чиста форма на канибализъм. Поддръжниците на старата теория "Свирим на дяволския кларинет и това е всичко!", могат да се изненадат - сексът не е толкова голямо изпитание. Разглеждайки основните интимни отношения, трябва да се фокусираме върху основните идеи зад тях:

Контактът за една вечер най-често може да свърши с основните полови забавления и стандартна програма. Това означава, че сексът ще бъде на масата, но допълнителните фетиши няма да попаднат в нощната промоция. Защо? Жената е егоист и щом избира краткотрайни отношения, предпочитанията и достигат до нейното лично удоволствие. В тези ситуации всеки се стреми да получи максималното удоволствие, а другият остава на заден план. По тази причина напомняме на мъжкото съсловие, че ако една жена не е изпитала оргазъм, това е изцяло неин проблем. 

Ситуацията се променя сериозно в дълготрайните отношения и тук се крият допълнителни фактори като притежание. 

Във всяка по-дълга връзка, мъжът става лична собственост на жената - заблуждавайте се, че е обратното, но нека не забравяме, че "котето" никога не е ваше - просто е вашият ред. Няма жена, която да не познава тънкостите на френския език и само след една лекция ще започнете да се чувствате като Леонардо Дикаприо, докато е на върха на "Титаник". 

В сериозните отношения, партньорката е готова да дава и чрез този ранен акт на канибализъм ще се опита да изземва главната роля във връзката. Защо е така? Освен ако не извършвате свещената роля на 69, която е чистата форма на сексуално съвършенство, любимата никога няма да изпита някакво особено удоволствие. Съгласието за саксофонното соло идва, защото тя иска да доминира над вас, иска да бъде желана, иска да бъде господарка и всичко това става с подобни сексуални забавления. Когато дойде френската седмица, дълготрайната партньорка няма да има нищо против да бъде погалена от мустачките Ви, въпреки нашите съвети за гладко избръсната брада. Същото важи и при мъжете. Колко от вас биха пуснали страстната целувка така, че да получите онова специфично стягане с бедра? А колко биха го направили с жена, която срещат за първи път? Дори и при обърнатите роли, оралната любов може да се смята за нещо по-интимно и дори по-сигурно - ако сте достатъчно запознат с женската физиология, симулацията на оргазъм е почти невъзможна. Ако имате опит, това занимание няма да ви отнеме повече от 5 минути. 

Ако трябва да обърнем внимание на половата хигиена, гарантираме, че всеки мъж се е целувал поне веднъж с Боб Марли, очаквайки чистата самолетна писта. Истината е, че като мъжко съсловие изоставаме пред тоновете козметика и специална поддръжка, която средностатистическата жена отделя. И като добавим факта, че в 90% от случаите сме прибрали гарвана, претенциите и изискванията остават забранени. И нека не забравяме, че жената винаги е била по-добре изглеждаща в полово отношение - те самите си го признават със своята бисексуална наклонност, докато ние се притесняваме да извадим чудото със 101 вени. И нека не забравяме, че личното удовлетворение също помага за мъжкото его. Освен това е пролет, жените са алергични към цветя, но никоя не отказва стиховете! Бъди оратор, подари й любовен стих, ред поезия!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!