Оралната любов може да ви докара рак

Оралната любов, тази малка радост за мъжете, може спокойно да се превърне в основен враг на всички здравни организации. Според скорошно изследване, свиренето на дяволския кларинет може да увеличи шанса за развитие на рак на гърлото цели 22 пъти. Изследването е направено с хора, които вече имат HPV-вируса и статистически се оказва, че точно те са изложени на много по-сериозен риск от образуването на опасен тумор.

Учените допускат, че именно честата орална практика може да бъде отговорна за рака на маточната шийка, който се разпространява точно през устата. Майкъл Дъглъс, звездата от "Първичен инстинкт" споделя, че именно HPV-вирусът е бил причината за зловещата диагноза през 2010 година. Дори не искаме да знаем какво да допускаме, ако изследването се окаже точно. Благодарение на това изследване, учените ще могат да изградят технология, която да търси ракови образувания във врата и главата на човек.

Обикновено се смята, че хората с рак на гърлото, го получават в следствие на засилена употреба на алкохол или цигари, но през последните години се появява и една нова тенденция. HPV-16 се разпространява чрез допир от кожа с кожа - не само чрез секс, както мнозина твърдят - и в ранен стадий може да бъде лечим. За съжаление е трудно да кажем на целия свят да се откаже от тази благина, следователно препоръчваме на практикуващите поне да поддържат по-сериозна хигиена и да полират флейтата, колкото се може по-често.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
smokeweed
16 ноември 2016 | 16:57

Това едва ли е вярно . Ако беше вярно толкова много курви щяха да изпукат като кучета .

smokeweed
16 ноември 2016 | 16:56

Нека се разболяват от рак бе . Щом са курви които освен свирки друго не правят нека се разболяват . Все пак за всеки грях има справедливо възмездие . Да се разболяват от рак и да пукнат .

Курти
22 януари 2016 | 16:37

Не оралната любов, а неправенето на каквато и да е любов води до рак и други болести.

ужас
22 януари 2016 | 13:35

веднага изтриите статията, и повече не разпростванявайте такива новини! убивате ни......толкова малко удоволствия ни останаха, остава жената да отакаже минета щото щяла да хване рак на гърлото.....и без това си има достатъчно оправдания хахахахах

Entusiast
22 януари 2016 | 12:14

9 РАЗЛИКИ МЕЖДУ УСПЕШНИТЕ И НЕУСПЕШНИТЕ ХОРА: във vbox7 видео: 1ec8f7158a