Перверзен секс или видео игри

Всеки човек трябва да се изправи пред трудните избори, които предлага съдбата. Отговорни сме за бъдещето си, отговорни сме за социалния си статус, както и за собственото си щастие. Дилемите винаги оставят един горчив вкус със съмнения дали сме направили правилния избор, дали ситуацията щеше да бъде по-добра, ако бяхме направили нещо други. Това се случва, когато най-често трябва да избираме между две злини, а какво се случва, когато трябва да избираме между щастието и по-голямото щастие? Най-често правим грешния избор, вярвайки в точно обратното.

Показваме този пример с надеждата, че няма да повторите грешката. В следващите редове можете да видите един геймър, който е изправен пред огромна дилема - GTA V или красива приятелка в латекс и маска! Никога не сме вярвали, че човечеството може да стигне до там, но снимките го доказват. Неизвестен геймър е получил изключително привлекателна покана за секс от приятелката си, която очевидно иска да го накара да мърка.

Визуалните молби са изключително изкушаващи и ако ние получим такива, бихме направили скок в хиперпространството, за да стигнем максимално бързо при една такава котка. Животът не винаги предлага щастлив край, защото поканата е отхвърлена под предлог, че в момента се отделя време за GTA V. След тази снимка идват още няколко, но геймърът отказва да пусне джойстика и да си поиграе с жената-котка. След като партньорката показва всички страни и получава отказ, връзката приключва моментално. 

Нека дадем един съвет на всички, които могат да попаднат в тази ситуация - ако получите такава снимка, счупете конзолата на парчета и отидете да си играете на Батман с жената, просто няма друго решение!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
до коментар 1
04 май 2016 | 15:12

брат , с това тяло ... не ми дреме, ако ще и кривогледа да е :) :) :)

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
01 ноември 2015 | 15:17

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 22 ОТ 45$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Ifan Tarlef
31 октомври 2015 | 06:46

Един съвет за вас... Ако тая е някаф трион (в главъта) и горкия се е опитвал да я разкара по-тактично, сам с 2те ръце за! Невъзможно е да е друго ако е била умствено наред никой нормален човек няма да и откаже за да играе на нещо друго!