Полицайка наказва колеги с мръсно бельо

Полицията в Ню Йорк вече показва равенство между половете, залагайки на унисекс съблекалните. Там органите и органките на реда свалят своите дрехи и разкриват телата си и някои други интимни части. Не сме сигурни каква точно е политиката на полицията относно хвърлянето по едно око на колежката, при това никой не знае кое точно. 

Оказва се, че полицаите не са особено доволни от смесването на съблекалните, особено след като хигиенната култура на един от половете в управлението не била толкова задоволителна. Злите езици разказват, че детектив Виктор Фалкън правил постоянно забележки на сержант Ан Мари Герера (дамата на снимката), че гащите ѝ не трябва да бъдат на земята в съблекалнята. 

Не сме били там, но злите езици разказват как дамата взела своето бельо и го натъркала в лицето на обвинителя. В акта на изпълнение, дамата крещяла "Чисти са!". Другата версия е, че дамата ги е държала пред носа му, за да може да ги помирише. Не е необходимо да си Шерлок Хоумс, за да се досетиш, че ако някой не харесва гащите на земята, определено няма да им се радва, когато са до лицето му! Фалкън е подал жалба в управлението и по-точно в центъра за равни права между половете и очаква някакво възмездие. Кой знае, сигурно ще натъркат неговите мръсни гащи в лицето на мъчителката. Подозираме, че ще има достатъчно перверзници, които доброволно биха пожелали да натъркат нещо друго в лицето на полицайката, но ви казваме това: ако родните управления направят смесени съблекални, задължително отиваме да работи там. Все пак си виждал какви прелести работят в управлението, нали?

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!