Pornhub ще заснемат филм в космоса

Възможен ли е половият контакт в космоса? Винаги сме мислили, че това ще е невъзможно, ала хората от Pornhub са решили да покорят нови върхове. Сайтът съобщи, че това са бъдещите плановете на компанията и за първи път ще покажат полов акт в космоса. Името на научния труд ще бъде "Sexplorations", а мераклиите за този нов вид контакт ще бъдат Ева Ловия и Джони Синс. Двойката ще трябва да премине през 6 месечен подготвителен лагер, за да могат да издържат на жестокото натоварване. Хората от Pornhub признават, че задачата наистина е най-голямото им предизвикателство, но са готови да се наредят до Армстронг и Гагарин в космическата история.

Проектът се оценява на скромната сума от 3.4 милиона долара и за събирането на крупната сума се приемат и дарения. С тежката задача се заемат хората от IndieGogo, които ще позволят на хората с най-голям принос да се включат в писането на скрипта, да изберат позите и да видят името си в списъка с дарители. Позите ще бъдат най-голямо предизвикателство, защото нулевата гравитация премахва доста препятствия и позволява една съвсем различна поза. Хората от НАСА имат леки съмнения за успеха на акта, защото гравитацията стимулира кръвообращението на човек и отделянето на флуиди в космоса може да е доста трудно.

Нивата на тестостерон също падат в космоса и самите учени са доста скептични с успеха на мисията, но нека не забравяме, че това са същите хора със съмненията относно стъпването на луната. Пожелаваме успех със заниманието и очакваме всичко на големия екран през следващата година.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
11 юни 2015 | 20:02

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g