Pornhub търсят нов креативен директор

Преди два месеца Pornhub пусна кампания за търсенето на нов креативен директор за създаването на реклами, които не трябва да имат порнографско съдържание. Компанията оценява най-много оригиналното мислене и бягството от клишетата, а и нека не забравяме, че това е сайт със сериозен зрителски интерес.

Реклама за порно сайт, която няма голи жени, е истинско предизвикателство за всеки човек, но кандидатите имат изключителна гледна точка и могат да разсмеят всеки с остроумие и редица други хитри идеи. Сред подадените хиляди идеи, компанията успя да избере само няколко души и техните гениални идеи. Можете да ги видите в следващите редове, а и гарантираме, че ще върнат усмивката ви, защото всеки гледа розови филми - някои просто не искат да си признаят. Нека не забравяме, че светът е станал малко по-добър с откриването на таланти като Саша Грей и Лиса Ан. Представяме креативните идеи за реклама на порно сайт:

Големият свят на нищото е само на няколко клика разстояние - не можем да го отречем. Щастието не се измерва в пари, а в скоростта на интернет връзката. 

Всеки подобен сайт може да разкрие разнообразните полови идеи, които се крият в най-тъмните фантазии на режисьорите. Важното е, че всеки може да намери себе си! 

Имате нужда само от една ръка, за да се обикнете! 

DIY е секция, в която най-често се поставят съвети за ремонт на кола и къща, но тук фокусът върху поемането на инициативата е леко изкривен. 

Най-лесният начин за разпознаване на сексуалния характер на определен човек е неговото порно. Препоръчваме да бягате бързо, ако се окаже, че сред любимите му филми се съдържат жанрове като Sniff, Scat и други.

Коя е твоята силна ръка? 

За някои хора, това е истински ритуал!

Предполагаме, че подобни слогани могат да бъдат обект на авторско право, но всичко винаги започва с една ръка и диви фантазии. 

Очевидно никога не е късно да се отбиете тук. 

Нека не забравяме, че компанията промотира себе си в месеца на мастурбацията и открива хората с най-тънко чувство за хумор. Не казваме, че трябва да го посетите, защото мнозина вече са били там, но пък трябва да признаем, че някои хора са надминали себе си в създаването на истински рекламни шедьоври. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Mimeto
30 ноември 2017 | 16:40

porn dimitar_mimeto pornhub

Печели Пари
13 май 2015 | 19:14

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g