Порно срещу реалност

Има много изследвания относно социалният феномен "Порно". Мнозина твърдят, че разваля връзката, прави ни мързеливи и понякога можело да убие страстта под завивките. Въпреки подобни заплахи, порното все още се смята за едно от най-полезните открития в света. От съвсем скоро циркулира един въпрос, който тормози женското съсловие: каква е връзката между порното, което гледаш и желанията, които имаш? Чандлър гледаше порно с акули, означава ли това, че трябва да посещава аквариума на акулите от време на време? Мъжкото съсловие е доста покварено откъм фантазии, ала често пази тайните на частния линк, където се вихрят какви ли не клипове. Порното е форма на интимност и се разкрива само пред психиатър и много рядко пред половинката.

Хората от Pornhub подозират срама като фактор в тези отношения, а и спрямо статистиката, тази година най-търсените жанрове са "Мащеха", "MILF", "доведена сестра", "Майка" и още много други тъмни открития. И след като сега жените ще започнат да си мислят, че никога няма да се оправим, държим да отбележим, че причината за подобни порно сценарии се крие в табуто, което ограничава всички. В корените на всеки са генерирани достатъчно грешни желания, които иска да изпита и точно това го мотивира да изследва такива преживявания. Все пак специалистите препоръчват да не ровите в историята, за да търсите подобни следи, все пак всеки има фантазии, които няма да сподели. Порното трябва да е изключително конфиденциално и заключено минимум с 2 пароли и проверка на ириса, определено не искаш да обясняваш какво правят плажните снимки от почивката на най-добрата ѝ приятелка, онази с големите гърди.  

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
deaf
21 ноември 2017 | 23:32

Не е баш това обяснението на табуто! От най-древните първобитни времена на човека и до днес,гените му неистово искат да се свържат с гените на родът му. Тоест,дълбоко в човешката природа е вкоренено синът/дъщерята да прави секс с майката/бащата. Просто защото само те в онези първобитни времена са имали дълбоко и пълно доверие помежду си. И едва с култивирането и цивилизоването на човека,под заплахата на свирепи и жестоки наказания,се налага табу върху тези кръвосмесителни връзки.