Порното намалява насилието на улицата

 

 

Мнозина смятат, че порното води до пристрастяване, влияе негативно на хората и се изсипва като гняв върху жените. През последните няколко години се смята, че мъжете наистина могат да станат по агресивни с вредното облъчване. Дори и Тед Бънди (знаменитият убиец) признава, че порното го е променило до такава степен, че е изпитвал силна нужда да прави всичко забелязнао на снимките от еротичните списания. Освен негативното влияние и обективизирането на жените, порното може да е захранката на следващия социопат. И всичко това са старите изследвания, защото модерното общество има какво да каже по темата, а статистиката да го потвърди. Във всяка изследвана страна, където порнографията е със свободен достъп, престъпленията от този вид са намалели драстично. Колкото повече порно има, толкова по-малко са престъпленията.

Изследователите са разгледали дузина страни като САЩ, Хърватска, Финландия, Швеция, Германия, Чехия, Япония и Китай. През 2007-а година п-р Тод Кендал от университета в Клемсън казва, че порнографията е нещо като заместител на потенциалния изнасилвач. Кендал признава, че колкото повече порно има, толкова по-малки ще бъдат шансовете на изнасилвача наистина да излезе и да извърши престъпление, след като има редица други алтернативи за задоволяване. Същото води най-често до самозадоволяване, но не и до по-сериозна агресия в леглото. И докато за едни е просто катализатор на вредните мисли, за други е просто гориво, което да вдъхнови и покаже нови разнообразни варианти за полов контакт. Със сигурност има институции, които не го одобряват, но това е истината, порното намалява шанса на сексуалните престъпления!

 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
vivian
29 ноември 2016 | 10:00

whores