Преждевременната еякулация е отговорност и на двата пола

Представи си онази прекрасна вечер, в която всичко работи в твоя полза: срещаш момичето, което харесваш, тя се смее на шегите ти и е готова да дойда у дома ти за... изпъването на чаршафите. Събличате се и вече си вдигнал знамето, антената приема всякакви сигнали и секунди преди влизането в живото предаване/ефира, твоят приятел решава да се предаде. Учените го наричат преждевременна еякулация, а за теб работата от пълен преминава в празен т*шак. 

Има достатъчно истории и документирани случаи на неуспешните моменти, което най-често води до доста проблеми в самочувствието и като следствие се отварят вратите и на добрата стара депресия. Истината е, че огромна част от мъжкото съсловие може да има такива проблеми, а ако обърнеш внимание на постоянното и успешно развитие на всеки втори секс шоп, значи нещата наистина са напрегнати за всички. Причината за подобно изживяване не се крие само в теб, а и в нея. Ние, като мъжко списание, сме склонни да обвиним девойките, защото с Мара Шепова не си имал тези проблеми - тя винаги дава повече. 

Лекарите обикновено смятат, че това е следствие от първите срещи с женското съсловие в леглото. Изпразването на пищова се случва по ред причини, но в най-честите случаи са: трудното и забавено достигане на оргазъм и инвестирането на повече време в прелюдията. Решението на проблема се крие в някои доста по-стари методи, които биха помогнали. Не забравяй да полираш шпагата няколко часа по-рано, за да се освободиш от напрежението и да имаш достатъчно време да презаредиш за същинската част. Лекарите препоръчват антидепресанти, защото в редицата странични ефекти, те са способни да забавят еякулацията до такава степен, че да върнат самочувствието ти на гръцки бог в леглото.

Най-важната част от цялата работа е да бъдеш спокоен, защото никой не е застрахован от подобно подло предателство. Психолозите твърдят, че само споделянето на подобен проблем ще помогне за зарастването на старите емоционални белези, които може да пазиш в системата. Първите моменти на подобрение идват, когато повярваш, че това няма да се случва с всяка жена и бъдеш спокоен. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
18 март 2014 | 17:00

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g