Разговорливите жени влияят на сексуалността

Имаме лоши новини за хората с твърде контактни партньорки. Често можеш да станеш жертва на твърде контактните личности. В изследване, учените попитали 3 000 мъже за контактите, които има жената с неговите приятели. Оказва се, че почти четвърт от жените в тази група са по-приказлива от своите партньори в компанията.

Около 92% от тези мъже са склонни да имат проблеми в леглото, след като остават на заден план от своята партньорка, която се социализира с други. Според учените, игнорирането от нежния пол може да влия пряко на твоето либидо, защото ставаш игнориран от двата пола (жената и компанията). Всичко това се отразява на твоя сексуален живот, а и много често води до загуба на контрол. С други думи, ако твоята любима предпочита компанията на други, ти направи също започни да търсиш вниманието от други. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели пари онлайн
28 ноември 2013 | 18:02

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g