Реклама на мебелна къща ядоса феминистките

Нека бъдем откровени, всяка компания за мебели има нужда от убийствена реклама, която наистина да задържи вниманието на зрителя. Точно това са направили и добрите хора от компанията Corimexo. Тяхната реклама се появи в YouTube и носеше името "Pure Leather". Не запомнихме цените на мебелите, но видяхме чисто гола прелест да се търка във всяка мебел, представяйки невероятното качество. Това, което много прилича на аматьорско копиране на Лейди Гага, е реклама на мебели и по всякакъв начин задържа погледа върху модела.

Боливийската мебелна компания все пак получи студеното рамо на някои клиенти, които сметнаха, че това е твърде сексистка реклама. Няколко феминистки групи вече заведоха иск срещу компанията и поискаха ограничаването на медиите за бъдещи такива. Не сме сигурни какъв точно е проблемът на феминистките, защото се съмняваме, че биха протестирали ако в реклама на кухни имаше гол мъж, който да прави яйца на очи. Ние проявихме интерес към предлаганите продукти, но бихме закупили само използваните от рекламата мебели. Какво? Толкова сме отчаяни за женско присъствие!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
21 септември 2016 | 19:07

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 49 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE