Розовите филми помагат за връзката

Всички лъжат относно порното, което харесват. Не знаем дали това е срам, или се брои за изневяра от милото, но всички го гледаме. Кой не е погледнал 2 girls 1 cup? Има ли връзка между розовите филми и връзката между партньорите? Според някои лекари, в нея се крият някои основни идеологии. 

Ако партньорите не си признават, че хвърлят по едно грешно око върху силиконовите бомби и половия орган на Годзила, тогава е много възможно да се развият сериозни съмнения в другия. Липсата на честност ескалира до допълнително напрежение между партньорите. 

Д-р Фран Уелфиш смята, че именно хората, които споделят своите сексуални фантазии и порното, което гледат, може да стимулира сексуалните желания и да доведе само до допълнителна възбуда в двойката. Всяка връзка се гради на базата на честността и откровението. Когато партньорите няма какво да крият и си признаят, че гледат "Backdoor sluts" връзката започва да се движи в положителна посока. 

След това идва и другата страна на медала. Липсата на откровения от подобно естество водят до размисли и страсти, а от там и до допълнителни нерви. Порногледачите създават усещането за предателство и погубват доверието си в другия. Може да те срам да споделиш, че си гледал "Маша и коня", ама сексуалните желания са си такива. 

Съществува и една добра аномалия, която може да се брои за изход на цялата ситуация. Ако смяташ, че милото може да издържи на оргиите, гледайте всичко заедно. Причината? Смята се, че по този начин ще се споделят фантазиите, а хората, на които им става скучно в леглото ще имат нови теми на разговор, а от там и поводи за експериментиране.

Време е да спреш да отричаш, покажи й абонамента за Brazzers и действай!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
09 януари 2014 | 18:37

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g