Само глупавите мъже изневерят

Колкото и да се опитваме да избягаме от тази статистика, доказателството за мъжката интелигенция се крие във факта, че изневерите се пораждат в следствие на ниско IQ число. Д-р Сатоши Каназава е специалист в еволюционна психология и е открил нещо доста впечатляващо - интелигентните мъже не изневеряват. Неговото проучване е започнало още в далечното средновековие, където се допускало, че мъжът е умерено полигамен. Влизането в сексуално отворена връзка влиза в категорията "научна новела". И според еволюционната история на мъжа, обвързването на мъжа е демонстриране за израстване, а негативната страна на неверника показва нещо далеч не толкова приятно - глупост. 

Каназава обяснява това твърде разбираемо:

"Теорията е, че по-интелигентните мъже са склонни да оценят сексуалните отношения със своя партньор, докато другият ясно показва, че е преценил доста грешно цялата ситуация.". Ако имате нужда от доза дневна дискриминация, д-р Сатоши Каназава заявява, че при жените няма нужда от проверка, защото те самите са доста по-моногамни от мъжкото съсловие (тези на някой друг може да ги разказва). Проучване на БАН пък доказа нещо още по-интересно - българските мъже са склонни да изневеряват на жени, които не могат да ги задоволят. След като нацията е в топ 10 по полов размер, женското съсловие трудно се справя със запълването на физическите и емоционални празнини. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
23 септември 2017 | 20:52

Чужденките с радост ще ви запълнят празнините, стига вие да запълните техните.