Секс в затвора (18+)

Сексът в затвора е нещо като добре отлежал виц в компанията. Лафчета от рода на "Само в затвора не е много приятно, когато те събудят за секс" са казвани милиони пъти. И докато забавната страна на нещата може да бъде на дневен ред, ето какво може и да не знаете за секса в затвора. Едно гарантираме, наистина не е това, което искате да ви се случи. Добрата новина е, че интернет наистина е голямо място и все повече затворници споделят какво се случва зад решетките. Музиката "бум-чика-уауа" не се върти, напротив! Даниел Дженис е прекарал едно десетилетие в затвора. Неговите истории са доста популярни и винаги разказват една и съща история относно секс робовете. Наричат ги "сополи" или "сополанковци", защото обикновено попадат в затвора за първи път. Те веднага започват да получават вниманието на по-старите затворници: имат храна, получават малко наркотици, протекция и нищо повече. След време, попечителят веднага иска нещо в замяна, което обичайно е секс. Ако откажат, получават тъмната страна на своя закрилник. Ето какво споделя друг затворник за преживяването си в затвора:

Изкуплението Шоушенк

"След като пристигнах в Алред, Тексас, един от затворниците ми сподели, че вече ме притежава. Аз съм имал право да се отдам на него или просто да умра. И така започна целият кошмар. Повечето хора мислят, че изнасилването в затвора е събитие на случаен принцип. Не е, всичко е оркестрирано и бизнес ориентирано. Бандите търгуват между себе си, търгуват и с останалите. Добрата новина е, че ако някой ме пипне, без да получи разрешение, най-вероятно ще го смачкат. Изнасилвали са ме по няколко пъти на ден. След това са ме карали да оправям килията, да готвя и така. След това започнах да "обслужвам" и приятелите на моя господар. От време на време биеха друг роб за отказа и ми напомняха, че това може да се случи и на мен. Преместиха ме в друг блок и веднага дойде друга банда, заявявайки, че ме е купила. Кошмарът си продължаваше с бялото братство, мексикански банди, черни банди. Понякога беше анално, друг път - орално, а често и двете. Случваше се в килиите, душовете, на стълбите. Цената ми беше по 5-10 долара. Преместиха ме в друг блок и там беше La Brigada, в следващата действаха Akin Soldiers, а после Ivory Kings. Оплаквах се, никой не ми помогна. На финала писах на Американската организация за защита на човешките права. След като те се намесиха, надзирателите трябваше да ме защитават и да ме изведат от влиянието на банди и други подобни."

Снимка: Local France - надзиратели събират всички играчки на жените от женски затвор. 

Макар и повече от 200 000 мъже да са изнасилвани по затворите всяка година (по данни на abc News), жените също не получават по-леката страна на нещата. В затвора са принудени да правят секс с надзирателите, ако искат да получат нормален живот, както и правото на санитарни материали, храна и други. Онези, които откажат да спят с надзирателите, получават сериозни главоболия. Интересното в този случай е, че надзирателките също се възползват от наличието на мъжете зад решетките. Интервю на Vice дава думата на бивша надзирателка, която споделя, че зад решетките, повечето служителки на затвора са самотни майки. Ето защо и подобно табу за тях наистина може да бъде повече от впечатляващо. Жените имат власт и не се притесняват да я използват. Може би това би бил единственият секс, който би се понравил на аудиторията. Brazzers не напразно са изследвали сексуалните фантазии на аудиторията, за да напишат правилните сценарии. 

Снимка: American History X

Сексът в затвора се извършва не от хора, а от животни и не случайно може да подозирате, че същите са там. Оказва се, че членовете на една банда са готови да правят секс дори с инвалиди. Томас Гиуера е с ампутиран крак, когато се озовава в затвора. След като става ясно, че същият евентуално може да използва протезата си като оръжие, получава инвалиден стол. И понеже е на такъв, бандите бързо започват да го използват за своите сексуални фантазии. След редица изнасилвания, Томас накрая счупил носа на един от надзирателите, за да отиде в карцера и поне там да бъде сам. 

Всички останали, които не са част от братството, отказват да изнасилват и все пак имат сексуални мераци, са принудени да използват различни сексуални играчки. При дамите често използвали дамски превръзки, които навиват в подходящата форма и след това ги напояват в течност, след това ги остават да изсъхнат и ги слагат в ръкавица. Има слухове, че някои дори са правили вибратор от - няма по-лесен начин да го кажем - човешки екстременти. Не знаем как и не искаме да знаем как. При мъжете, положението е малко по-лесно. Навиват се няколко кърпи, след това се слагат в ръкавица, сипва се достатъчно шампоан или крем за ръце и след това ръкавицата се използва по предназначение. 

Изнасилването определено не е виц и не може да се разказва като виц. Практически, разказването на нещо подобно като виц, трябва да се смята за точно толкова черна шега, колкото и тези с Холокоста и други от този ранг. Има данни, че в Сирия, изнасилването се използва като начин за добиване на информация. Понякога тази работа се вършила от надзиратели, друг път затворниците сами правили тези извращения. Някои дори са умирали в следствие на същите извращения. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!