Сексът в проценти

Какво искат жените от нас? А какво искаме ние от тях? Сексолозите твърдят, че и двата пола искат едно и също, но много често ставаме жертва на комуникацията. Виж кои са най-разискваните сексуални желания и фантазии за тази година. Изследването е на LifeStyles Condoms. 

Най-предпочитаните пози в леглото за 2013 година.

1. Лице в лице, с жената отгоре. 21% от нежния пол я предпочита срещу 36% от мъжкото съсловие. 

2. Мисионерската поза е втората най-желана. 36% от жените са готови на това удоволствие, а срещу тях застават 20% от мъжкото съсловие. Смятаме, че е доста неудобна, но кои сме ние да спорим. Важното е да има удоволствие.

3. За феновете на животински секс, следва прословутата "Doggy Style"-поза, в която жената застава на четири крака и започва да ръмжи от кеф. 30% от жените одобряват и 26% от мъжете са готови да вият зад милото.

4. Свещения граал! Известен е като заден вход, парадната врата, забранения плод и много други. Предпочитаната поза, която може да изненада мъжкото съсловие е с изкусителката отгоре плюс отворена южна граница. За нещастие, само 3% от жените са готови на този акт, докато имаме цели 8% от мъжкото съсловие.

5. 77 номер. Това е една от най-добрите и мързеливи пози, които задоволяват нуждата от близост. Задният вход също е опция, в която2% от двата пола са съгласни на подобни експерименти.

6. Прави. Това се смята за една от най-бързите сексуални пози. Трябва ти здрава стена, достатъчно издържливост и желание за бързи удоволствия. Предпочита се от 2% от жените и 1% от мъжете. Причината? Ние сме мързеливи същества, предпочитаме леглото (понякога). 

7. Седнали. Позата, която изглежда невероятно готина в розовите филми и супер неудобна, когато милото седне в теб. Само 1% от двата пола предпочита тази поза. 

Най-срещаните сексуални фантазии

31% от господата са склонни да смачкат работни копия и договори на бюрото на колежката или шефката (ако е готина). На същото са готови само 14% от жените. Виждаш ли, има причина да ходиш на работа! Можеш да уцелиш и повишението.

26% от мъжете са навити и на сексапилните клиентки. На същото са способни и 11% от жените. Сексът е навсякъде! 

44% от мъжете подкрепят идеята за втора жена в леглото. Същото желание се среща и при 27% от жените. Сега остава да намерим тези 27% от жените, както и една, която да бъде съгласна. 

42% от мъжете и 40% от жените имат склонност към секс на публични места. Подкрепяме тези смели хора! Трябва да има нещо и за публиката! 

Сексът на работното място също вече не е табу. 36% от колегите са готови да действат на работното място срещу 22% от жените. Усещаме, че отново не сме попаднали на правилните колежки.

Задръжките продължават да падат, защото 27% от мъжете са склонни да легнат с партньорка, която познават за по-малко от 6 часа. Жените също са решили да свалят задръжките. Цели 16% са готови на същото изживяване. 

Експертите смятат, че процентът на жените, които са склонни да експериментират в леглото се повишава, следователно и най-съкровените мъжки желания може да се случат в близкото бъдеще. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
17 декември 2013 | 22:22

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g