Сексът за една вечер не носи негативни последици

И добри новини за всички почитателки на секса за една вечер. Ако се чувствате смачкани от живота и вярвате, че хората Ви използват за една вечер, тогава сме длъжни да съобщим, че си въобразявате. Според ново изследване, сексът за една вечер категорично не може да бъде обвързан с негативните емоции и настроения за човека. Те идват в следствие на съвсем различни проблеми в социалния живот. Сексоложката Жана Врангалова е установила, че относно този полов акт, хората биват два вида: отворени и затворени. Първите го възприемат като нещо нормално и дори го търсят, когато са навън.

Положителната нагласа им позволява да се насладят максимално и винаги да откриват положителното. Затворените не го отхвърлят като вариант, но и осъзнават, че няма как да дойде ред на сватба. Интересното е, че вторите просто се стремят да го пропускат, следователно е малко трудно да говорим за негативизъм в подобни ситуации. Според Жана, положителните черти ще дойдат, когато човек съзнателно започне да търси партньор за една вечер и подсъзнателно вярва, че това е най-нормалното нещо на света. Спокойствието и увереността в действието ще подмогнат успеха му и от там ще доведат до допълнителни облаги.

При тях рядко се говори за депресия, защото половият контакт се води за най-високото постижение в социалния живот. Какво се случило, когато разпитали негативните респонденти, които отричат половия контакт за една вечер, но все пак са го направили? При тях не са открити отрицателни вълни, депресия или всякакви други проблеми. Хората, които отричат този вид секс, не отричат и удоволствието, което доставя, следователно е малко трудно да кажем, че сексът за една вечер може да е нещо лошо. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
14 ноември 2014 | 14:45

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g