Сексът за отмъщение

Сексът има цял пакет от полезни действия върху човешкия организъм. Той може да се бори с настинки, помага за горенето на калории и дори помага за отделянето на ендорфин (хормонът на щастието). 

Има разнообразие от причините за полов контакт, но хората от университета в Мисури откриха приложението на половия контакт с малко по-различни мотиви. Сексът за отмъщение е чудодеец, казват учените. Той може да помогне при раздяла, бори се с агонията и болката на предателството. Лини Купър е психолог в същия университет и прекарва времето си в изследване на жени, които се възстановяват от дълготрайните връзки. 

Нейните изследвания показват, че изоставените хора са склонни да изпадат в депресивни състояния. Те са принудени да правят секс със случаен човек, за да изкарат гнева си и да се преборят с последствията. Депресията не е налична при хората, които първи прекратяват връзката. Сексът за отмъщение им помага да премахнат напрежението и да започнат да се пробуждат от летаргията, в която са попаднали. 

В изследването са участвали 170 жени. Повече от една трета са инициирали веднага секс с друг партньор в рамките на един месец. Смята се, че има някакъв период на изчакване. 

35% от тези жени са споделили, че правят това, за да преодолеят раздялата. 25% са отговорили, че това е бил повод за отмъщение. Подозираме, че основен таргет са били най-добрите приятели (както правят доста фатални жени). 

Сексуалната свобода и повтарянето на упражнението водят до още по-бързото възстановяване. С времето започва да отшумява болката от предателството и жените стават по-уверени. Възстановяването на страдащата започва да се отчита и с липсата на желание за полов контакт със случаен партньор. 

Изследователите смятат, че в морето от причини за правене на секс, зарязаните партньори използват този метод за превъзмогване на дълготрайната връзка, отмъщение, вдигане на самочувствието и излизането от депресия. 

Господа, време е да намерим тези жени, за да им помогнем с депресията! Нито една жена не го заслужава. Вдигай шпага и прободи депресията й точно в сърцето! Приключваме темата с тази снимка. Напомняме, че истинският джентълмен винаги помага на жената в беда - дори и в сексуалните нужди. Нека силата бъде с теб! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
30 януари 2014 | 18:28

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g