Сексуални отношения с бившата

Интересна аномалия са забелязали хората, които предлагат интернет запознанства на широкия свят. Какво се случва, когато двама души се разделят? Мъжете пият, развяват гордостта и се опитват да наваксат изгубенoто време, докато жените се опитваха да изядат всичко, включително дивана. Сега нещата се променят, което кара и сексолозите да мислят, че цялата индустрия се променя доста бързо, спрямо времето назад.

След раздялата, двойките изкарват някакво време, а после решават да запазят своите сексуални отношения. Първо е сигурно, че ще бъдат предпазени от възможните венерически болести, а след това им дава възможност да забавят темпото и да не сгрешат със следващия партньор.

Друг плюс е и това, че бившите партньори се познават и може да бъдат много доволни от сексуалния си живот. Когато нямат други социални задължения, половият контакт може да е повече от перфектен. Сексолозите смятат, че ако се запазят добрите отношения, забавлението и леките флиртове, тези връзки ще просъществуват много дълго. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели пари онлайн
08 декември 2013 | 14:20

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g