Сексуалните партньори на жената са белег за здрав брак

Бракът е една от последните и най-здрави социални крепости на традиционното общество. Той трябва да засвидетелства любовта между двама души и да постави основата, върху която ще стъпят децата един ден. Благодарение на науката, вече трябва да знаете, че пазенето за брака е най-голямата грешка, която може да чуете. 

Науката доказва, че един човек е годен за брак само с определен сексуален опит от минимум двама предишни партньора. Защо е необходимо това? Според п-р Николас Волфингър, жената трябва да има минимум 2-ма партньора, за да може да ги използва като сравнение с настоящия си съпруг. 

Твърдението, че повечето сексуални партньори водят до развод е морално остаряло и все повече изследователи осъзнават колко се е променил сексуалния нагон през последния век. Около 21% от жените през 70-те години на миналия век са се омъжили девствени, докато през 2010 година има едва 5% от същите. Какво общо има това с разводите? Според д-р Волфингър, дамите със само 2 партньора са изложени на най-голям риск от развод. През 80-те години на миналия век, 28% от съпругите с малък брой партньори са разтрогнали брака си в следващите 5 години, докато жените с повече от 10 партньора са с 10% по-малко или 18%. 

Златното число още не е известно на учените, но е над 2-ма и по-малко от 10 сексуални партньора, защото статистиката показва и нещо друго - около 33% жените са разтрогнали брака си през 2010 година (калкулацията за по-ниските цифри все още се извършва). Следователно трябва да бъдете щастливи, когато жената не минава определен брой сексуални партньори, но същевременно е успяла да бъде с повече от двама, за да осъзнае колко грешни избори може да направи в съзнателния си живот.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!