Сексуалните проблеми на жената

Децата често страдат, защото нямат мечтаното детство. Някои от тях имат доста по-сериозни проблеми и живеят с много по-малко. Изследване доказа, че много голяма част от сексуалните проблеми на жените идват от детството. Институтът по медицинска психология в Берлин е провел изследване на 51 жени. 

Всички са разказали, че са преминали през серия травмиращи преживявания, а някои са били и сексуално малтретирани. Техните спомени изменят формата на мозъка им. Това е установено, след като всички са изследване с ядреномагнитен резонанс. Оказва се, че подобни случаи имат дълготраен ефект и се наблюдават сериозни деформации на мозъчната кора. Съществуват две теории за това откритие. 

Първата е, че подобна промяна влияе пряко на всеки полов контакт, който има една от тези жени. Въпреки сексуалната им възбуда, те срещат трудности в изпитването на удоволствие от полов контакт (причината се крие в увредени нервни клетки и ограниченото количество нервни импулси по време на секс към мозъка). 

Втората теория е, че мозъкът се опитва да изолира веднага увредената част, която пази спомена за неприятните преживявания. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
фото редактор
17 юли 2013 | 18:01

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!