Сигналът за домашно насилие

Телефонна линия за спешни случаи (112) се използва най-често, за да се оплачеш от съседа, който усилено се опитва да събори блока с новия хит на изгряващата сръбска фолк дива Пепелянка Коброва! В редките моменти, когато операторите не се занимават с ревльовци по телефона, те могат да помогнат и на хора, които наистина са в беда.

Това си е помислила и жената, която чула жестоки викове и крясъци от съседната къща. Тя бързо вдигнала слушалката, за да съобщи за домашно насилие. Полицейски екип веднага се отзовал на мястото, за да открие тъмна къща и викове, които можели да смразят кръвта. След няколко позвънявания на вратата, униформените прескочили оградата и се опитали да влезнат в дома, но никой не отварял. 

След бърза проверка на дома и осветяване през прозорците, полицаите установили, че домът е празен, а източникът на ужасяващите звуци идва от друго място. Представителите на властта влезли в задния двор на дома, за да открият истинската причина за смущаването на обществения ред. Шумът идвал от нерез, който се отдавал на 5 женски в кочината. Знаеш, че прасето е животното с най-дълъг оргазъм и тайно подозираме, че точно в този момент добичето се е наслаждавало на успеха си.

Инцидентът се случил на 27 януари, надяваме се, че не се сърдиш, новините от Китай се бавят, защото Чини не може да смогне да изпраща истории. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
06 февруари 2014 | 14:55

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g