След 4 години анален секс, двойка разбра, че там няма забременяване

Двойка, сключила брак преди 4-5 години, установила, че не може да има деца. Една от често засяганите трагедии на репродуктивността би могла да засегне редица семейства и да бъде отговорна за една опустошителна болка. Тук е много важно да споделим, че въпросните пострадали нямат нищо общо с подобни проблеми! Единствената грешка при опитите за зачеване е, че и двамата са залагали на грешната дупка. Сега ще питате, как е възможно всичко това и как някой би разбрал какво правят добрите хора в леглото? Отговорът идва с помощта на медицината и няколко гинеколога, които потвърдили, че булката е честна и очевидно - анално податлива!

Установявайки липсата на всякаква култура, лекарите побързали да подскажат на мъжа, къде трябва да насочи половото си влияние. Така или иначе, медицината е помогнала доста, защото се оказало, че лекарите посетили село близо до китайския Бижье и установили, че след брака, 24-годишната дама не можела да зачене, макар и да била в отлично здрава, бащата също нямал оплаквания. Поради липсата на рожба, младите давали всичко от себе си, но пак без успех. Д-р Лиу Хонгмей се зачудил на описанието на половото преживяване, което според дамата, било винаги "необичайно болезнено". Необичайно? Моме, грешната дупка, моме! Учени от Анадола също следели половата инициатива, но уви, останали разочаровани от развитието! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
к.т.
05 януари 2019 | 07:47

Дали е било грешка? Като ерген се виждах с една омъжена кака (мъжа и беше в чужбина). И тя бъркаше дупките, но съвсем умишлено.