Татуси = секс

Жените с татуировки се смятат за по-лесниНаличието на татуировки често се разглежда като сигнал за по-разкрепостени жени, които могат да бъдат вкарани в спалнята доста по-лесно, показва ново проучване.

Изследването за отношението към жените с татуировки не е в полза на нежния пол. Оказва се, че повечето мъже смятат, че тези жени са доста по-лесни и по-често се впускат в безразборни сексуални контакти.

Други считат татуировката за форма на изкуство или средство за изразяване, като броят на татуираните се разраства бързо. За това изследователи от университета в американския щат Тексас провели проучване за отношението в сексуален аспект към хора с и без татуировки по тялото.

Резултатите показват, че жените с изображения или надписи независимо по коя част от кожата се възприемат като по-достъпни и отворени. Някои анкетирани дори заявяват, че според тях жените с татуси чувстват по-голямо влечение към секса.

За срещуположния пол нещата са същите, тъй като нежният пол също отговаря, че татуираните мъже са по-склонни към секс със случайни партньорки, информира БГНЕС.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Mad'Man
26 март 2015 | 17:12

Абсолютно съм съгласен с номер 4 и категорично не съм съгласен с номер 3.. Татуираните девойки винаги са по-секси и по-разкрепостени. Естествено, както каза колегата отдолу, само тези, които имат смислени татуси, а не обикновените евтини и често срещани тауировки.

Печели Пари
20 март 2015 | 22:07

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ С 57000 ПОСЕЩЕНИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ МУ СТРАНИЦИ---->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Кореектив
20 март 2015 | 11:51

Яки са голямите цветни и уникални татуси , зад които "стои някаква история" . Тези жени обикновенно са доста по-различни от масата родни кифлета . И доста по - палави в леглото , естествено . А комерсиалните татуси .... жалка картинка ;)

един без татуси
19 март 2015 | 23:31

Колкото повече татуси, толкова по-голям простак е притежателят им, та така!!!

Mhm
19 март 2015 | 17:58

Абсолютно вярно !!!

None
19 март 2015 | 09:41

не точно... татус на кръста = дърво :)