Тази жена е спала с повече от 100 души

Новите мобилни апликации идват с много възможности. Мобилният Ви телефон може да се превърне в навигация, прозорец към уикипедия, както и медиен център - Game of Thrones в метрото може да реши много проблеми. Мобилният телефон може да бъде вашият личен асистент, но вместо това продължава да бъде медийна станция на фейсбук, както и устройство за изпращане на половия ви орган. В процеса на еволюцията се появиха и онези апликации, които могат да открият партньорка за една вечер. Длъжни сме да кажем, че някои жени могат да разполагат с адамова ябълка!

И сред морето от загорели бамбини, откриваме Гейнър Евънс - 56-годишна пума, която с гордост заявява, че мобилното приложение и помогнало да преспи с около 100 младежа. Благодарение на мобилния си телефон, дамата се почувствала отново млада и задължена да се запознае с новото поколение - официално твърди, че това е най-добрият секс, който някога е правила! Освен това признава, че всичко е много лесно и има достатъчно мераклии. Дамата признава, че нейните избрани са на възраст между 25-35 години и всички били страстни любовници. Освен възрастта, мадам Евънс няма никакви други изисквания! Самата тя признава, че семейството и остава на първо място, а след това идват и всички нощни забавления. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Ф. Р.
01 май 2016 | 17:26

Веднаж опитах с една лелка, но по-млада от тази. Тялото и не беше хубава гледка на голо, но правихме пълна програма по нейно желание.

Helix
17 март 2016 | 16:28

за всеки влак си има пътници

17 март 2016 | 14:07

Къде да повърна