Твърде стар ли сте, за да бъдете с по-млада жена

Възрастта винаги може да се позиционира като основен фактор във всяка връзка. Най-често се оказва и решаваща, когато говорим за дълготрайните отношения между хората. Въпреки все по-отворените отношения, обществото продължава да търси отговор на един специален въпрос: каква е максималната допустима граница между двойките, която все още би била приета за нормална? Благодарение на последните изследвания на п-р Едуард Лауман, ще можете да получите отговор. Изчисляването на правилната възраст може да се изрази с краткото и точно уравнение. Разделете собствената си възраст на две и след това добавете седем години. Полученият резултат показва най-младата дама, с която все още няма да вдигате вежди, докато отивате на определено събитие. В противен случай ще обръщате погледите като този човек. Сексуалната активност на половете ще доведе до много интересни случаи, както и до куриозни случаи като сексуалните отношения между учителки и ученици, между възрастни господа и млади девойки, както и между възрастните хора като цяло.

П-р Лауман искал да направи най-точната възможна графика за понижаването на сексуалната активност и по тази причина интервюирал около 27 500 мъже и жени на възраст от 40 до 80-годишна възраст в 29 различни страни. Резултатите са доста очароващи, защото 73% от хората на възраст 57-64 години са полово активни, но се забелязва понижаване до 53% сред хората от 65 до 74-годишна възраст, а най-сериозно се усеща при хората на възраст 75-85 години, които са едва 26% активни. С повишаването на възрастта се забелязва и една друга тенденция, все по-малко жени са готови да търсят интимен партньор, което означава, че са и много по-малко полово активни. Изследването показва, че самотните жени нямат особено големи шансове, докато не обърнем поглед към п-р Голдщайн, който смята, че жената винаги ще си остане сексуален феномен и е способна да рестартира либидото си, когато е до правилния ухажор. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!