Учителка завоювала младежко сърце в тоалетната на самолета

Тийнейджър, правил секс с учителката си в самолета, споделил пред медиите, че това изживяване ще го травмира за  цял живот. Нещо много сбъркано се случва в системата - мечтата на всеки подрастващ е да опъне преподавателката по биология, а в един миг можеш да отметнеш всички мечти, при това са самолет. Според младежа, емоционалната травма ще остане за цял живот. В интервю  той разказва за изненадващата емоция с Елинор Уилсън, която буквално с дупе е успяла да го вкара в тоалетната на самолета и да получи своето. 29-годишната палава учителка буквално е натикала избраника, а малко по-късно е споделила, че е бременна с неговото дете, но всичко е наред, защото смята да направи аборт. До разкритията се стига, когато втори съученик започва да изнудва г-жа Уилсън за още секс.

Ако беше госпожа Робинсън щеше да е друго, но Уилсън не давала на всеки. Преподавателката отказала, в съда признала в съда, че е ухажвала избраника доста дълго време, за да получи своето. По спомени от този толкова грешен полет, участникът разказва, че е имало доста шум и мнозина сигурно са ги чули, но така и не са реагирали. Много по-късно Елинор е била запитана дали съжалява и не - никакви страдания за вечерта. Връзката им продължила няколко месеца, емоционалната травма трябвало да се засили, преди да се стигне до съда. Едва 3 години по-късно или днес, героят е решил да сподели своето изживяване. Приемете, че даскалицата е била с 3 години по-тясн... млада! Сигурно травмата го е накарала да проговори или му е допаднала идеята зад #metoo историите! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!