Учителят-воайор във Флорида

Воайорството е нещо много забавно, когато не те хванат, нали? Всеки мечтае за перверзната съседка от другия блок, която редовно се разкарва само по кожа. Ние сме били късметлии и сме гледали секси тайм-а на доста двойки и благодарим на новото строителство по морето. Ще те запознаем с професор Самуелсън от университета във Флорида. Човекът използвал писалка със скрита камера, за да провери броя на студентките, които носят бельо.

Професорът се изненадал от факта, че голям процент от колежките не употребяват илюзорното бельо а.к.а. прашки. За по-голям интерес е обърнал внимание и на балконите на дамите. Човекът е заловен и е признал, че писалката е негова, но той просто правил експеримент и трябвало да събере данни. И ние правим експерименти! Искаме да проверим дали има чувства в порното, когато актьорите приключат актьорската игра. Професорът ще се бръкне с 20 000 долара гаранция и може да влезе в затвор. За 20 000 долара имаше шанс да си наеме порно звезда и да приключи сагата.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
27 септември 2013 | 14:35

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e . o v o . b g

фото редактор
25 септември 2013 | 14:39

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

тцЪ
25 септември 2013 | 11:37

Хвала на такЪви професори :D