Видео игрите с насилие действат възбуждащо

Видео игрите се превърнаха бързо в индустрия, която направи много хора милионери, подобрява се с всеки изминат ден и се стреми да задоволи максимална част от потребителите. Разчупването на сивото ежедневие, сериозната конкуренция и екстремно бързата социализация между хората. Все по-често ще чувате за хора, които са се запознали в онлайн платформи на видео игрите. За разлика от социалните мрежи, видео игрите допринасят за развиването на стратегическо и логическо мислене, което често се оценява.

Учените от университета в Южен Уелс са установили и още един интересен ефект на видео игрите върху жените - кара ги да се чувстват по-сексапилни. Майкъл Кузамович и Том Денсън са изследвали геймъри, които разпускат на 500 различни игри и благодарение на това са установили, че жените, които играят по-агресивни видео игри, се чувстват по-сексапилни и желани. Възбудата от насилието ги карала да се чувстват по-специални от останалите. Почитателите на същите игри са регистрирали и много по-висок сексуален фокус.

Къде е тайната? Благодарение на тези игри, жените могат да бъдат равноправни и да изпълняват сериозни роли, които често се преписват на силния пол. При видео игрите няма разгриначаване между половете, защото успехът най-често се изчислява в приноса на общото благо, а изместването или достигането на по-висок ранг ще гарантира високо самочувствие, събуждайки онази приятна възбуда. Винаги сме знаели, че една престрелка с милото ще помогне за семейните отношения - едва ли има друго място, където да я целите с гранити! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
09 юли 2015 | 13:53

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g