Видовете отворени връзки, които съществуват

Напълно сигурни сме, че поне веднъж в живота си поискал да имаш живота на хора като Ханк, Чарли и Барни. Светата троица на забивките и безразборния секс наистина има какво да покаже, когато става въпрос за креватните акробатики, кой би го отрекъл, но според мъдрите стари хора - купонът все някога свършва. Краят се вижда с по-сериозната връзка и отговорностите, които обещаваш, че ще приемеш. Изведнъж ставаш верен и заглеждаш само жените с къси поли с ясното съзнание, че това не е полезно за връзката, но пък ти харесва. Родените и живеещите в България знаят за какво точно говорим. Обществото продължава да вярва, че обвързаният остава верен и никога повече не топва чушката в чужд буркан, но дали е така?  

Това е онзи вид връзка, която е отворена. Какво точно е отворено? Предполагаме, че са женските крака, твоят цип и вратата към спалнята - изброените може да бъдат смятани за ключа към щастието. Морално ли е или не, това няма да коментираме, подобен вид връзки  могат да променят много повече, отколкото си мислиш и според анонимни двойки по целия свят, те наистина работят за тях. Виж всички отворени отношения, които може да съществуват и реши дали си създаден за тях. Искаме да напомним, че и двата пола получават от мекото на баницата а.к.а. секс!  

Полигамната връзка

В този случай правиш всичко, което си правил и като ерген, но с тази разлика, че довечера няма да се прибереш в мъжка пещера, а на място, което наричаш дом, при жена, която няма да ти чупи чинии в главата. Чувствата не се коментират, тук основната цел е фокусирана към сексуалното разнообразие. Някои споделят какво се е случило през деня, а други просто оставят историите пред вратата, радвайки се на връзката, която имат. Това решението се взема в самото начало и след това не се нарушава.

Суинг

Традиционната идея не се различава по нищо с горната, но в сексуално отношение се усъвършенства малко повече. Тук фокусът е върху двамата. Суингът може да варира в най-различни категории, но има три основни типа: затворен (всеки остава с партньора си, но се споделя обща стая), софт (всичко е позволено, освен вагинален секс) и пълен (включва всичко, което си гледал по розовите канали). В България съществуват доста суинг общества, доказвайки, че наистина сме достигнали сексуалната еволюция или просто имаме големи мераци. 

Прогресивен суинг

Това е онзи момент, когато хората започват да се привързват към другата двойка. Обикновено се оформя вид приятелство, което обвързва двете или повече двойки. Общите планове се правят с останалите и започва споделянето на празници, отпуски и занимания, които не се ограничават само до спалнята. Сам се досещаш, че имаме родни представители и от този вид. 

Полиамория

Това са групи от хора, преминаващи всички граници. Представи си 20-30 човека (повечето бисексуални), които живеят в неофициален групов брак. Има и вариант, в който полиаморците живеят самостоятелно, но винаги се събират на време за поредния сексуален въргал. Статистиката показва, че съществуват около 500 000 подобни семейства в САЩ. Участието в семейството повдига много вежди, но да не забравяме мотото "Всеки мъж - мъж за всяка жена". Полиаморията има няколко разновидности като всяка следваща разчупва повече оковите на предишната:

Йерархична полиамория - всеки е част от една основна двойка и много второстепенни. Така се запазва основата, а и се намалява шанса от конфликт на интереси.

Анархична полиамория - всеки е обвързан с групата и прави всичко за общото благо, задръжките между официалните двойки отпадат и никой не държи сметка на другия. 

Полифиделия - модел, в който няколко партньора могат да бъдат основни на жена по техен избор. Обратното също е възможно и със сигурност би поискал да си част от този модел. Повече жени, повече радост! 

Има групи, в които сексът изобщо не присъстват, а само емоции и споделяне - нещата, които вълнуват Woman.bg. 

Огромната свобода все пак има своите граници. В изброените отношения и групи, хората все още смятат, че може да съществува вид изневяра, която най-често се идентифицира с чувства, които според уговорките не трябва да присъстват. Влюбването е забранено, освен ако не се разпознаваш в последните две групи.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
04 октомври 2018 | 03:07

Това е приятно и полезно. Като в първите години . Нека ходят сега, не като остареят

тъпи за това е 18+
16 юни 2016 | 21:42

курви точно просотията

Аптекаря
24 юли 2014 | 21:26

Абе ей грездей. Май не си си вадил малчугана от вълната скоро а ? Какво по-яко от това да прекараш студентските години в яко плющене на дейли бейсиз ? Ама и ебането е до време. Което ми напомня - Коуега, подай шишето ако обичаш...

16 май 2014 | 16:17

Много пошла содомитска пропаганда правите!