Владетел от Бронзовата ера е баща на цяла Европа

Половината от европейските жители могат да бъдат роднини, след като се оказва, че един диктатор от Бронзовата ера е започнал създаването на аристократична кръвна линия, чийто наследници завладели почти целият континент(колко прилича на Game of Thrones). Сексуалният владетел живял пред 4000 години и се смята за един от първите племенни вождове на цяла Европа. Въпреки фактът, че този човек не е успял да влезе в историята, неговото ДНК може да се открие в мнозина мъже. Бащата предава своята Y хромозома на синовете си, което позволява на учените да изследват цялото родословие.

Д-р Крис Тайлър-Смит е публикувал изследване, в което ясно успява да наблюдава генетичната история на континента. Именно в него, той забелязва аномалията - повече от половината жители на западна Европа имат близко ДНК, което потвърждава, че мъжкият елит преди време е контролирал изцяло репродукцията. Най-доброто възможно обяснение от г-н Тайлър-Смит е, че преди 4000 години, владетелите са били креативни в своята диктатура и контролът се е делегирал в много малки елитни групи от мъже.

Не е ясно как точно този мъж е успял да преспи с толкова много жени и дали изобщо същите са имали право на глас. Бронзовата ера доказва, че нито една жена не е била щастлива, когато чужда армия покори страната. Подобна практика се е изпълнявала и от Чингис Хан, чието любимо занимание било да избива мъжете и да поробва женската аудитория. Ето защо краят на Бронзовата ера продължава да се смята за първата стъпка към цивилизацията.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Д
28 април 2016 | 11:57

Видно е че този не е бил педерас като днешните еврогеьове завладяващи Европа с меки китки и превръщашти жените и в лезбийки !

28 април 2016 | 09:58

ахааа от Games of thrones е тръгнало всичко